Ons verhaal

sparv accessories


Ons verhaal

Sparv Accessories is opgericht om sieraden te maken met een minimalistisch, maar toch opvallend design dat iets extra's toevoegt aan je look en gelegenheden, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. We konden niet vinden wat we zochten en besloten zelf iets moois te ontwerpen. 


Onze accessoires combineren Scandinavisch design met een unieke opvallende en grafische look. We willen persoonlijke sieraden maken van hoge kwaliteit voor jou en die bijzondere personen in je leven. Rechtstreeks van ons naar jou online. Om iets extra's toe te voegen aan je look en bijzondere gelegenheden.


Charlotta Brorsson, oprichter van Sparv


Onze materialen

We leveren sieraden van de hoogste kwaliteit met een uniek en weldoordacht design om iets extra's toe te voegen aan je look. We gebruiken goede materialen en houden rekening met de gemeenschap waarin we werken.


Onze sieraden zijn beschikbaar in twee zorgvuldig geselecteerde kwaliteiten: zilver op 925 sterling zilver en 24K verguld op 925 zilver. Al onze sieraden zijn nikkelvrij en ons productieproces voldoet aan de REACH-verordening van de Europese Unie. De sieraden zijn verpakt in handgemaakte doosjes van gerecycled karton met een FSC-keurmerk, omdat we willen bijdragen aan verantwoord bosbeheer.


We verkopen onze accessoires rechtstreeks aan jou om het aantal stappen in de waardeketen en het aantal vervoerskilometers te beperken. We doen dit allemaal om jou sieraden te kunnen bieden die zijn gemaakt met de grootst mogelijke persoonlijke zorg en om onze visie waar te maken: iets extra's toevoegen aan jouw looks en bijzondere gelegenhede.


VOLG ONS @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories